NOVO! Balet u Fusionu!

Kako bi potaknuli mlade plesače u Fusionu da upoznaju baletnu tehniku, odlučili smo dovesti mladu i pretalentiranu Doru Kokolj kako bi subotom radila sa njima balet.

Treninzi su otvorenog tipa i mogu doći i vanjski plesači, o čemu pročitajte više na kraju teksta.

Više o Dori:

Dora Kokolj rođena je u Zagrebu 1989. godine. Nakon završene Škole za klasični balet i X. gimnazije upisuje i završava MA studija povijesti umjetnosti i pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Godine 2011. upisuje Akademiju za suvremeni ples u Skopju (Skopje Dance Academy) u sklopu koje surađuje s mnogim stranim profesorima i koreografima. Tijekom akademije nastupa za prateću kompaniju Skopje Dance Theatre unutar koje stječe iskustva izvođenja i suradnje s koreografima. Nakon akademije vraća se u Zagreb i nastavlja profesionalno baviti izvedbenim umjetnostima kroz suradnju s Bacačima sjenki, plesnim ansamblom Liberdance, ekscenom, Zagrebačkim plesnim centrom, Dance Company &M, te kroz autorski rad. 

Jedna je od osnivačica umjetničkog kolektiva de.not (https://www.facebook.com/de.not.art/) – mladog kolektiva okupljenog oko želje za stvaranjem na području suvremenog plesa i kazališta. Autorski rad unutar de.nota uključuje koreografiju, izvedbu i produkciju projekata Burza grešaka (2016), |de.finity| (2017.) i Fake A Mistake (2018).

Pedagoškim radom bavi se od akademije, vodeći satove suvremenog plesa i klasičnog baleta svim uzrastima i razinama.

U subotu 22.09.2018. u 10:00 sati održati će se prvi ogledni sat gdje će se plesači upoznati i sa principom rada, načinom treninga i Dorom. 🙂

Za one koji se žele upisati članarine/cijene su sljedeće:

FUSION plesači – 50,00kn / mjesečno

Vanjski plesači – 35,00kn / dolazak ili 120,00kn / mjesečno (4 treninga)

Ukoliko bude dovoljno plesača podijeliti ćemo grupe po levelima od 29.09.18. O tome više na satu u subotu!

Vidimo se u dvorani! 🙂


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *