O NAMA

PLESNI STUDIO FUSION

„Pleši, čak i ako nemaš gdje drugdje nego u svojoj vlastitoj sobi.“ – rekao je Baz Luhram. Na svu sreću vaše vaze i svjetiljke ne moraju biti ugrožene, jer sa spajanjem dva plesna studija D-Vision i Keiko u Zagrebu je 2014. nastao novi veliki centar za ples i plesne tečajeve – Plesni studio Fusion.

Plesni studio Keiko je s dugo godina trenirao plesače u više smjerova kako bi bili spremni za mnogobrojne nastupe i projekte koje je Nina Vidošević koreografirala u sklopu studija, poput koncertnog spektakla Topstars, koncerta Tonyja Cetinskog, svjetskog prvenstva u rukometu, europskog prvenstva u futsalu Euro 2012. i slično. U istom studiju trenira i popularna plesna skupina FlyGirlz koja će sa radom nastaviti i u novom studiju Fusion u urban fusion grupi.

Plesni klub D-Vision je s druge strane deset godina dominirao hrvatskim kupom i na hrvatskim prvenstvima u hip hop i street kategorijama, te se kao višestruki prvak Hrvatske natjecao 2010. na Supertalentu, gdje je sa svojom voditeljicom/koreografkinjom Dijanom Hržić došao do samog finala.

Plesni studio Fusion je nastao u lipnju 2014.godine, nakon 2 godine pomnog planiranja, a sa radom su započeli 1.rujna 2014. na Zagrebačkom Velesajmu u Paviljonu 25/I.kat u prostorima XXL fitness centra, a za predbilježbe i upis u plesne tečajeve nas nazovite na  099-66-68-323 ili 092-358-1572, te nam možete pisati na plesnistudiofusion@gmail.com.

2018.godine studio nastavlja voditi samo Nina Vidošević.

U ponudi po rasporedu možete pronaći sljedeće plesne stilove:

  • Hip Hop /djeca, juniori, seniori, početni, napredni/
  • Breakdance /početni, srednji, napredni/
  • Jazz dance /jazz funk, lyrical jazz, početni i napredni/
  • MTV style/commercial
  • Urban Fusion

Koje vode naši voditelji: Nina, Dag, Sandra, Ilona, Diego i Valentina

Uz razne plesne tečajeve svi zainteresirani moći će svratiti na otvorene satove, radionice i plesne seminare koji će se održavati na tjednoj i mjesečnoj bazi. O tome će biti redovne obavijesti na stranici! 🙂

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *