DOLORES MATULIĆ

 DOLORES MATULIĆ

Dolores Matulić Jazz dance

Rođena na otoku Braču, počinje plesati u četvrtoj godini života u plesnom klubu „Studio Renata“. Edukaciju nastavlja u studiju za ples, pjevanje i glumu „TALENT-Studio M“ pod vodstvom Marine Đurović. Godine 2010. seli se u Zagreb, gdje se nastavlja izgrađivati u plesnom klubu „Jazzelle“ u kojem je i jedna od voditeljica. Pedagoškim radom bavi se i u sklopu Centra za kulturu Trešnjevka i u plesnom studiu Fusion pod vodstvom Nine Vidšević i Dijane Hržić . Redovito pohađa satove jazz funka, contemporary/lyrical jazza i theatre jazza, koje vodi njena mentorica Tihana Strmečki. Uz redovne treninge, educira se na i brojnim otvorenim satovima i radionicama. Godine 2012. postaje članom plesnog ansambla mjuzikla „Footloose“ produkcije BGlad pod koreografskom palicom Igora Barberića. Godine 2013. sudjeluje u prvom zagorskom mjuziklu „Zeleno Blago“ kao plesač i asistentica koreografkinji/režiserski Tihani Strmečki. Iste te godine dobiva priliku surađivati s poznatom školom pjevanja „Husar & Tomčić“ u kojoj, zajedno sa svojom mentoricom, vodi plesni dio intenzivnih mjuzikl radionica. Postaje i članom ansambla  radionice rock mjuzikla „Ana K.“ u suradnji s Medley Teatrom.
Postaje i članom ansambla radionice novog rock mjuzikla “Ana K.” u suradnji s Medley Teatrom. Godine 2014. postaje asistentica koreografa i plesačica u popularnoj emisiji “Uhvati Bingo ritam” na RTL televiziji, te plesačica u emisiji “Hrvatski broj 1”.

Sudjelovala na brojnim radionicama hrvatskih i svjetskih koreografa i pedagoga: Tihana Strmečki, Igor Barberić, Nina Vidošević, Lidija Iveković, Tamara Savičević, Maša Kolar, Martina Kolega, Marija Matković, Maja Kereš, Neil Schwartz, Jared Jenkins, Jonathan Hour, Nadine Sieber, Jorge Vasquez, Tokyo, Anthony Lee, Koharu Sugawara, Quick Crew, Lukas McFarlane, Fred Realness, Erika Silgoner . Pohađala otvorene satove u Londonu, u „Pineapple dance studios“ kod mnogih poznatih pedagoga (Emer Walsh, Mark Batershall, Ian Knowles, Rolfie Klement, Kimberly Taylor, Francisco Gomez…).

Nastupala na produkcijama raznih plesnih klubova, kao plesna pratnja na koncertima i festivalima, te sudjelovala u snimanju video spotova. Sudjelovala na državnom i svjetskom natjecanju ESDU, gdje unutar grupe osvaja mnoga priznanja i medalje.

KONCERTI I FESTIVALI

  1. koncert Luke Nižetića/ Valentinovo na Gripama
  2. CMC festival u Vodicama s Lukom Nižetićem

SPOTOVI

  1. Luka Nižetić- Otkad ljubim te
  2. Feminnem- Baš mi je dobro
  3. Jacques Houdek – Meni za ljubav

DOGAĐANJA

2009.- Noć borilačkih vještina, „Vanilla Fight“

2009.- Supetrus „Fight Night 2“

2009.-Međunarodni pozivni kickboxing turnir „Obračun u ringu 9“ / Spaladium Arena

2010.- modna revija Europe Future Fashion / Prokurative Split

2011.-Svečanost udruge „Plavi telefon“ / kazalište Gavella

2011.-Jacques Houdek- Srećom imam tebe / emisija„RTL pomaže djeci-Budi mi prijatelj“

2012.-Godišnja skupština AVON Kozmetika d.o.o/ HNK Varaždin

2012.-1st Valentine’s Zagreb Salsa Festival

2014.-Otvaranje Cro a portera s Jelenom Rozgom

2014.-modna revija Rotaract / Zagreb

2014.-nastup na finalu HRT emisije „Zvijezde pjevaju“

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *