NATAŠA PAVIĆEVIĆ

hip hop plesni tečaj zagrebNataša počinje plesati jazz dance s 12 godina u plesnom studiju Art Dance u Puli. Dolaskom u Zagreb na studij postaje članicom plesnog studija Kelkope gdje pleše MTV jazz pod vodstvom Tamare Savićević naredne četiri godine.

U ljeto 2007. godine počinje se baviti i salsom te otada pohađa brojne plesne festivale i radionice širom Europe. Ljubav prema plesu često je odvodi i na edukaciju u New York. Tu se konstantno usavršava u raznim plesnim stilovima učeći od nekih od najboljih plesača i pedagoga u svijetu u plesnim centrima kao što su Broadway Dance Center, Peridance Center, Alvin Ailey i drugi. Ponajviše se bavi stilovima kao što su salsa (NY stil), latin jazz, afro cuban, street jazz, hip hop i house.

Godine 2011. također dobija priliku surađivati s Masacote Dance Company iz Bostona te nastupati s njima na međunarodnom salsa festivalu u Istanbulu.

Od rujna 2011. do lipnja 2013. godine radi kao instruktorica salse u plesnom studiju Fever by Hrvoje Kraševac.

Kao članica hip-hop grupe plesnog studija Keiko, pod vodstvom Siniše Vidovića, Biljane Banjac i Martine Boroše, osvaja prvo mjesto na državnom prvenstvu u Splitu 2013. godine u kategoriji hip-hop formacija. Ubrzo nakon toga počinje voditi hip-hop grupu u plesnom studiju 14489513_10154544704529648_155981505_oKeiko, koja na državnom prvenstvu u Splitu 2014. godine osvaja drugo mjesto u kategoriji street show-a.

U listopadu 2014. godine radi kao asistentica koreografkinje Nine Vidošević i kao plesačica na RTL-ovoj glazbenoj emisiji Hrvatski Broj 1.

Kao solo instruktorica i plesačica, ali i kao članica plesne skupine Las Caras Lindas, nastupala je i podučavala na mnogim Hrvatskim i međunarodnim festivalima salse (UK, Francuska, Danska, Austrija, Rumunjska).

Konstantno se usavršava u raznim plesnim stilovima kod domaćih i stranih pedagoga, te je upravo miješanje tih stilova ono što je ističe kao plesača i pedagoga.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *