Why walk when you can dance?

”Summer dancing in the rain kind of feels like back home again.”

Ljeto je skoro iza nas, ali što se tiče Fusiona čeka vas jednako topla jesen. Ove sezone obogatili smo se nekim novitetima, poput novih stilova i dodatnih treninga, no o tome ćemo više na samom kraju. Vratimo se mi na početak i prisjetimo se ovog ljeta.

Best summer ever! Woohoo!

Naši plesni timovi su se dobro zabavili i rasplesali kao i svake godine, bilo je ludo i nezaboravno, a oni će se sigurno složiti s nama. Za to vrijeme ostali plesači su odmarali svoje nožice i punili baterije za novu sezonu jer ih očekuje puno izazova, od natjecanja do raznih nastupa. Sezonu ćemo otvoriti jednim dobrovoljnim nastupom na Zegevege festivalu u Zagrebu, pa ako ste u prolazu slobodno se pridružite i podržite naše plesače!

Informacije u vezi upisa i novih mogućnosti u plesnom studiju Fusion:

Od ove sezone uvodimo početnu i naprednu jazz grupu, tako da za sve one koji žele naučiti plesati jazz dance mogu se pridružiti početnoj grupi, a oni koji već imaju iskustva i žele usavršiti svoje vještine mogu postati članovi napredne grupe. Inovativnost koju uvodimo od ove godine je plesni stil dancehall, koji će voditi Andrea! 🙂

Bit će super, pridruži se i ti! <3

Za sve nove članove, koji žele postati dio našega tima, upisi se provode tijekom treninga, sve što trebate napraviti je doći na trening za koji nije potrebna prethodna najava, u bilo kojem terminu koji vama odgovara i za ostatak se dogovoriti sa trenerom. Dobro nam došli!

U nastavku se nalazi raspored za sezonu 2017./2018. Za sve informacije kontaktirajte nas na naš Fusion broj, preko e-maila i facebook stranice!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *