Glumačka radionica za plesače sa Marinom Bukvićem

Dragi plesači,

sa zadovoljstvom najavljujemo “Don’t act the move – BE it!” – glumačku radionicu za plesače u suradnji sa The Acting Studiom i njegovim osnivačem Marinom Bukvićem!

Radionice će se održati 23. i 24.11.19. u 11:30 sati na adresi Puževa 5 svaka u trajanju 3 sata. Kako se prvi termin popunio otvaramo novi termin 24.11. u 11:30, te vas molimo da se prijavljujete za taj datum! Ukoliko vam ne odgovara nedjelja, javite nam se kako bi provjerili da li se netko iz termina subota želi i može prebaciti na nedjelju. Naći ćemo riješenje. 🙂

Broj prijava je ograničen, te ako pređemo limit, zapisati ćemo sve na listu čekanja. Ako ste se prijavili i saznate da niste u mogućnosti doći, molimo vas budite fer prema kolegama koji čekaju na mjesto i javite se na vrijeme da oslobodite svoje mjesto. Prijave se primaju isključivo na mail plesnistudiofusion@gmail.com po redoslijedu kojim su stigle.

Za radionicu nije potrebno imati glumačko predznanje.

Cijena jedne radionice je 50,00kn.

KRATAK ŽIVOTOPIS VODITELJA:

MARIN BUKVIĆ je kazališni i filmski glumac te dramski i glumački pedagog. Dramsko-glumačka znanja stekao je sveučilišnom izobrazbom i edukacijom na radionicama diljem Europe i Amerike. Odigrao je preko dvadeset uloga u kazališnim predstavama te kratkometražnim i dugometražnim filmovima. Stalan je član glazbeno scenskog ansambla Medley Teatra gdje 2017. godine osniva i pokreće prvi hrvatski ‘The Acting Studio’ specijaliziran za umjetnički i osobni razvoj. Voditelj je socijalno angažiranih kazališnih projekata među kojima se nalaze oni koje Grad Zagreb ocjenjuje visokom ocjenom za izvrsnost.

 

Za sva pitanja smo na raspolaganju i veselimo se vašem dolasku i izlasku iz komforne zone! 🙂 🙂

 

Vidimo se u dvorani! <3

FUSION

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *