DOROTEA CEPANEC

Dora u svoju plesnu avanturu kreće 2007. godine kao član školske plesne grupe IX. Gimnazije u Zagrebu. Te iste godine paralelno kreće plesati i u plesnom studiu Hip-Hop House, pod vodstvom Marije Matković. Započela je sa hip-hopom koji je aktivno plesala deset godina. U međuvremenu, krenula je i s treninzima suvremenog plesa koji je aktivno plesala osam godina. Sa suvremenog plesa i hip-hopa, 2017. prebacila se na jazz dance kod Ilone Cvitić, u plesnom studiu Fusion u kojem i danas aktivno trenira.

 

Kroz plesne godine prisustvovala je na raznim natjecanjima i nastupima u Hrvatskoj i drugim državama, snimila spotove za domaće izvođače, plesala na raznim eventima te se educirala na raznim plesnim radionicama.

 

Godine 2011. kreće sa svojim prvim dječjim plesnim grupama, vodeći ritmiku za predškolsku dob u sklopu edukacijskog centra “Lili Bo”. Kasnije nastavlja voditi jazz grupu za školsku djecu i ritmiku za djecu predškolske dobi u plesnom studiu Hip-Hop  House te isto tako dvije dječje i jednu seniorsku grupu u plesnom studiu Point. Sudjelovala je u dramsko-plesnim predstavama “Komunikacija” te “Okviri i granice” pod vodstvom Marije Matković. Za plesni studio Fusion plesala je u profesionalnim plesnim showovima po Istri; “Lion King”, “Elements”, “Aladdin”, “Step up”, “Havana nights” (2017-2020).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *