TEA ŠAKIROVSKI

PLES

U Zagrebu, 2009. godine završava srednjoškolsko obrazovanje plesne struke u Školi suvremenog plesa Ane Maletić, gdje stječe znanja i vještine iz područja klasičnog baleta, ritmike, suvremenih plesnih tehnika (Graham, Horton, Limón i dr.),  plesa (Laban), pedagogije, metodike, koreografske kompozicije, scenske prakse i dr.

Za vrijeme fakultetskog obrazovanja rekreativno pleše kod Maše Kolar. Od 2015. godine pleše u plesnom studiju Fusion, pretežito urbane stilove pod vodstvom Nine Vidošević, te jazz pod vodstvom Ilone Cvitić.

Pohađala je brojne plesne radionice gdje se upoznaje sa različitim plesnim stilovima i pedagozima (Željko Božić,

 

EZt

wins, Žiga Mlakar, Antonia Čop, Kenrick Sandy, Virna Hošnjak, Dolores Matulić, Da Rebels, Roman Vrančić,…).

Pod Fusionom, osim na natjecanjima, kao plesačica angažirana je za različite evente i nastupe, snimanje spotova, a

unazad pet godina nastupa u profesionalnim plesnim showovima tijekom ljeta (u produkciji Fusion studija).

 

FITNESS

Tea je I magistra kineziologije u edukaciji i kineziterapiji.
Posljednjih 7 godina radi u struci i stječe iskustvo kako u području fitnessa, tako i u području kineziterapije- od preventivnih do rehabilitacijskih treninga. Ima iskustva u radu sa različitim dobim skupinama- od dječje do starije dobi.

U Fusionu će voditi grupne treninge, pretežito u konceptu funkcionalnih treninga, odnosno onih vježbi u kojima sudjeluje veći broj mišića i zglobova. Na treninge su dobrodošli plesači i oni koji to nisu, isto tako i početnici i napredniji vježbači, jer vježbe će najčešće biti zamišljene na način da postoji osnovna i naprednija varijanta.

Na treningu će svakako naglasak prije svega biti na pravilno usvojenom pokretu, odnosno tehnici izvođenja vježbe, a tek onda na intenzitetu i tempu. Iako se radi o grupnom treningu, dobit ćete i individualnu povratnu informaciju oko same izvedbe što će vam svakako omogućiti i brži napredak.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *