Dvotjedni CHOREO BOOT CAMP!

Uvjereni smo da je ovo zadnje što ćemo se gledati na ZOOMu, pa neka bude najbolje! Naučite neke od najpoznatijih koreografija naših voditelja i uživajte u online classevima svaki dan!

Od 1.2. do 14.2. organiziramo svakodnevne classeve naših voditelja, te classeve gostujućih koreografa Dolores Matulić, Antonije Šimurine i Romana Vrančića!

Za info i prijavu pišite nam na plesnistudiofusion@gmail.com, u inboxe na društvenim mrežama ili, ako ste već član, javite se svojim voditeljima za detalje.

Classevi su prilagođeni svim uzrastima, osim djeci, za koju imamo posebno organizirane treninge, te su obavještena od strane svojih voditelja! Ukoliko niste primili informacije, javite nam se na mail.

RASPORED:

 

 

 

 

 

 

 

 

Cijena dvotjednog programa je 140,00kn. Linkovi se šalju u Whatsapp grupu na dan classa. U grupu vas dodajemo po prijavi. Uplatu je potrebno izvršiti do 8.2. ili po dogovoru sa Upravom studija.

Čvrsto smo uvjereni da se drugi dio mjeseca vraćamo u dvorane, te nastavljamo po redovnom rasporedu. U tom slučaju se plaća pola redovne članarine.

Vidimo se!

 

FUSION 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *