Online plesni program u Fusionu

Dragi svi,

kako su nas zadesila neka neizvjesna i nova vremena, Fusion plesni program smo prilagodili online pristupu za vrijeme trajanja karantene. Uveli smo live classeve preko aplikacije ZOOM, radne zadatke sa feedbackom od kuće, plesne vježbe i vježbe snage, te teoretski dio nastave kroz koji učite o plesu na neke druge načine.

Ovim putem želimo zahvaliti svim plesačima koji su prepoznali da se u ovim vremenima najbolje boriti sa izolacijom onako kako najbolje znamo – plesom i smijehom, te odlučili prisustvovati online treninzima. Nažalost, svjesni smo da, isto tako, veliki broj mlađih plesača, djece i juniora, ne može pratiti program od kuće, jer su tu neki izazovi poput roditelja koji su primorani raditi od kuće i ne mogu im pomagati još i oko plesnih zadataka, online škole sa hrpom domaće zadaće i ograničenim životnim prostorom. Sa njima ostajemo u kontaktu, želimo da se paze, te ćemo objaviti neke općenite plesne zadatke ovaj vikend, kako bi, tijekom mjeseca, mogli doma malo raditi na sebi, ukoliko stignu i nađu vremena.

A za sve koji su odlučili upustiti se u ovu novu online plesnu avanturu sa nama, pripremamo svakakve izazove u nadi da će ova situacija brzo proći i da ćemo se uskoro družiti svi skupa u dvorani!! Hvala vam od srca, proći će i ovaj period!

Pusa svima, glava gore, osmjeh na lice, perite ruke i #ostanidoma

 

Vaš Fusion 

#fusionkarantena

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *